Sustainable Webdevelopment Studio

Het meeste gebruikte CMS ter wereld!

..nu ook het duurzaamste met Sustaidio.

WordPress CMS is het meeste gebruikte content management systeem ter wereld. Het is open-source, veilig en nu ook duurzaam. Sustaidio ontwikkeld op maat gemaakte thema’s zonder verspillende en overbodige code.

Onze WordPress websites zijn

Onze WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk

gebruiksvriendelijk

Onze WordPress websites zijn veilig & privacyvriendelijk

veilig & privacyvriendelijk

Onze WordPress websites zijn razendsnel

razendsnel

Onze WordPress websites zijn energiezuinig en koolstomarm

energiezuinig & koolstofarm

WordPress Webdevelopment

Sustaidio ontwikkeld WordPress websites zonder overbodige toeters en bellen. In overleg stellen we vast wat jouw behoeften en bouwen een op maat gemaakte thema.

Het resultaat is een supersnelle website met een lage co2-voetafdruk die makkelijk in gebruik is en je bezoekers precies geeft wat ze nodig hebben.

Daarbij kunnen we jouw team training geven over content-beheer en onderhoud zodat je website in de toekomst ook snel, veilig en duurzaam blijft.

Privacyvriendelijk

Bij Sustaidio staat de privacy van je bezoekers voorop, daarom kiezen we voor tools en plugins uit het WordPress ecosysteem waarvan de broncode openbaar is, en data niet worden gedeeld met derde partijen (zoals Google of Facebook). We richten je website AVG-proof in en soms is zelfs een cookiebanner niet nodig.

WordPress onderhoud en ondersteuning

Onze WordPress onderhoud en ondersteuning abonnementen bieden verschillende opties om zeker te zijn dat jouw website veilig en snel blijft in de toekomst. Onze helpdesk biedt jouw team ondersteuning wanneer ze dat nodig hebben bij het uitvoeren van dagelijkse WordPress taken.

Klaar voor de toekomst?

Bij Sustaidio staat digitale duurzaamheid voorop, en we zijn er om je te helpen jouw digitale aanwezigheid te optimaliseren op een manier die goed is voor zowel jou als onze planeet.

Neem contact op met Joost om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij je volgende project.

Bel met 06 4230 6714 of email naar joost@sustaidio.com