Sustainable Webdevelopment Studio

Een broodnodige interventie

Na jaren van trouwe dienst was de website van Diaventie Management Consulting een tikkie verouderd. Sustaidio mocht aan de slag om een frisse en gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen gebaseerd op het WordPress CMS.

Hoewel de vorige website van Diaventie Management Consulting nog steeds goed functioneerde en een laag energieverbruik had, voldeed deze niet langer aan de moderne eisen die ondernemers tegenwoordig hebben.

Om deze reden hebben we een volledig nieuwe website ontworpen, gebaseerd op het WordPress CMS. Dit stelt het team in staat om zelf pagina’s aan te passen en toe te voegen, waardoor ze meer controle hebben over hun online aanwezigheid.

De duurzame website van Diaventie Management Consulting met WordPress CMS

Met het oog op energie-efficiƫntie hebben we een op maat gemaakt thema ontwikkeld dat perfect aansluit bij de wensen van Diaventie Management Consulting. Dit thema biedt precies de juiste functionaliteiten, terwijl het tevens ruimte laat voor de integratie van extra mogelijkheden uit het uitgebreide plugin-ecosysteem van WordPress CMS.

De heldere menustructuur is ontworpen om bezoekers in staat te stellen snel en met minimale klikken de benodigde informatie te vinden. Hiermee hopen we dat de nieuwe website niet alleen voldoet aan de hedendaagse zakelijke eisen, maar ook een soepele en efficiƫnte gebruikerservaring biedt aan de bezoekers van Diaventie Management Consulting.

Bekijk hier de website van Diaventie Management Consulting.

Wil jij ook het gebruiksgemak van WordPress CMS?